Una declaració responsable dels requisits tècnics de l?habitatge (canvi de finestres per millora de l'eficiència energètica)

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: C.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Ebre

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Una declaració responsable dels requisits tècnics de l?habitatge (canvi de finestres per millora de l'eficiència energètica)


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Bon dia, hem fet innstal·lació de plaques fotovoltaiques a vivenda unifamiliar. Ara necessitem exclusivament tramitar el certificat d'idonietat (declaració responsable del Pas * de l'ajuda). Ja tenim els certificats energètics (XML) i tota la documentació preparada (formularis signats, memoria reportatge fotogràfic...), però el tècnic que ens ha fet els CEE ens ha deixat plantats i ens ha dit que no ens ho farà perquè no domina el tema online i vol perdre temps. No ens importa pagar el que costi però després de tot l'esforç tenim por a perdre la subvenció. Estariem molt molt agraïts si ens poguessiu ajudar, per la nostra part posarem tot el temps i esforç necessari. Gràcies"

por G. B.


"un projecte per a rehabilitar i millorar energèticament un mas "

por m.


"Habitatge unifamiliar a Tarragona. Any de construcció ****. Vull fer una intervenció de millora al meu habitatge i em trobo a la fase O, a l'inici del tràmit::Reunió amb el client ; Visita comprovació estat de l?edifici: Estudi previ amb simulador de les possibles millores.; Verificació si existeix la ITE Informe amb possiblilitats de millores, quanties subvencionables orientatives, pressupost oritentatiu de les obres "

por M. R.


"Bon dia. Necessitaria un tècnic per poder demanar la subvenció Next Generation, el programa * i buscar una possible solució per poder agafar la *. Moltes gràcies"

por s. H.


"CEE inicial, CEE final, memòria tècnica i declaració responsable. Programa *. Volem canviar les finestres de casa amb fons next generation. Casa adossada de ** anys. "

por N. B.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza