Bon dia, Voldria ajuda en la tramitació de la documentació necessària per a accedir a la subvenció de fons next generation per a canviar les finestres de casa. Sería a Barcelona ciutat. Gracies Silvia

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: S.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Altres

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Bon dia, Voldria ajuda en la tramitació de la documentació necessària per a accedir a la subvenció de fons next generation per a canviar les finestres de casa. Sería a Barcelona ciutat. Gracies Silvia


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Tenim una casa unifamiliar a Santa Oliva i volem fer obres per treure les humitat i aïllar. Necessitem pressupots del llibre de l'edifici i valorarem la redacció del projecte un cop tinguem més dades"

por M. C.


"Vull canviar les finestres d'un pis de Carrer August de Tarragona i necessito un tècnic que em faci el Certificats energètics, memòria i tramitació."

por M. T.


"Vull canviar les finestres de casa i necessito un tècnic que em prepari la documentació per tramitar la subvenció pel programa *. (* certificats, inicials i finals i la memòria per l'ajuntament)"

por R. P.


"Necessito un tècnic per tramitar la subvenció Next Generation de la rehabilitació d'una vivenda unifamiliar, que consisteix en l'aillament de la coberta amb cel·lulosa bufada i l'insuflat de les cameres d'aire de les parets."

por A. G.


"Necessito un tècnic que em tramiti la subvenció del programa *. Cal fer la memòria tècnica i la tramitació. Tinc els dos certificats energètics (inicial i final) i ens facilitaran tots els arxius pero poder complimentar el tràmit"

por F. a.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza