Hola!, estic mirant per canviar la coberta i finestres de casa (a Capdepera). No sé ben bé què feis voltros exactament. Voldria fer l'obra pel ****, si puc. Cerc pressuposts, mestre d'obres, carpinteria metàlica, etc. Cost i possibilitat de subvencions. Si me podeu ajudar ja me direu coses. Preg al mail per favor. Gràcies,

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: M. P.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Zona Manacor

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Hola!, estic mirant per canviar la coberta i finestres de casa (a Capdepera). No sé ben bé què feis voltros exactament. Voldria fer l'obra pel ****, si puc. Cerc pressuposts, mestre d'obres, carpinteria metàlica, etc. Cost i possibilitat de subvencions. Si me podeu ajudar ja me direu coses. Preg al mail per favor. Gràcies,


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"Acollir-me al programa * i * per a la millora d?eficiència energètica de ca nostra (Subvencions Next Generation). Casa unifamiliar al poble de Sant Joan de planta baixa i *r pis d?aproximadament *** metres quadrats. És una casa rehabilitada al ****. Presenta parets gruixudes de pedra (**cm), amb aïllant al sostre i amb vidres de climalit. Pens que l?actuació que precisa és incorporar plaques solars per generar energia elèctrica i per encalentir el termo d?aigua. Gràcies "

por S. G.


"M'agradaria rebre informació i pressupost d'un projecte de rehabilitació energètica d'un habitatge unifamiliar de les següents característiques: Una sola planta d'uns ***m* + garatge de **m* Certificat eficiència energètica D M'agradaria optar a les subvencions de Rehabilitació energètica i que el projecte de reforma inclogui (de forma flexible deixant-me assessorar pels professionales) trasdossats interiors per aïllar parets i sostre, canvi de finestres i plaques solars. "

por M. S.


"Bon dia, Actualment estam duent a terme (ja està iniciada) una reforma menor d'un habitatge unifamiliar al nucli urbà de Sóller i canviarem finestres i instal·larem plaques solars. Voldríem assessorament per poder demanar la subvencions del programa * de rehabilitació d'edificis. Voldríem estudiar la possibilitat també de demanar subvencions pel programa *. Gràcies Joan"

por J. A.


"Necessit que elabori la memòria justificativa (segons article * i l'Annex *.* de l'Ordre **/****). "

por B. A.


"Necessito: Certificat d'eficiència energética de l'habitatge existent en l'estat inicial. Certificat d'eficiència energètica de l'habitatge que inclogui les actuacions previstes. Per programa d'ajudes numero * per una vivenda. si necessitau més informació no dubteu en demanar-la. Gracies "

por J. R.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza