Volem sol.licitar la ajuda per rehabilitació energètica a les Balears de una vivienda

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: M. T.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Altres

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Volem sol.licitar la ajuda per rehabilitació energètica a les Balears de una vivienda


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"Pressuposts per a la rehabilitació energètica d'un habitatge"

por À. C.


"Redacció d´annex (memòria, planos, excel circularitat i gestió residus), art. * convocatòria ajudes, a projecte de rehabilitació ja finalitzat per sol.licitar les ajudes per millora d´eficiència energètica."

por C.


"Hola, Necessit tramitar un certificat d'eficiència energètica per accedir a les ajudes Next Generation de rehabilitatció d'habitatges de les Illes Balears (programa *). Les obres consisteixen en instal·lació de pladur amb aïllament tèrmic i canvi de finestres. Els metres totals d'actuació son aproximadament ** metres quadrats de parets + ** de sòtil. Em podrieu facilitar uns quants pressuposts? Gràcies!"

por N. A.


"Estic interessada en obtenir més informació i ajuda en la tramitació de les subvencions Next Generation. Es tracta de la reforma integral d'una vivenda unifamiliar a la localitat de Felanitx. Tenim llicència d'obra major i projecte d'arquitecte. També tenim l'arquitecte tècnic que realitzarà el seguiment de l'execució de l'obra."

por C.


"Buenos días. Solicito un presupuesto de un informe técnico para presentar solicitud de subvención ayudas europeas. PROGRAMA *. Es una piso en C/ Donants de Sang **.*ºE VALLDEMOSA Cambio de puertas/ventanas exterior que son de madera por aluminio y climalit. "

por C. V.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza