Informació i pressupost per tramitar els ajuts per rehabilitar una casa unifamiliar de segona residència

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: N.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Priorat

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Informació i pressupost per tramitar els ajuts per rehabilitar una casa unifamiliar de segona residència


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Tècnic rehabilitador per estudi previ en edifici vivenda unifamiliar."

por J. E.


"Necessitem un tèncnic per redactar el llibre de l'edifici i avaluar quines actuacions podem fer per a la millora energètica dd'una casa unifamiliar a Masllorens. Cal tramitat també la subvenció del programa *. Mes endavant realitzarem les obres demanant la subvenció pel Pree-**** o Next generation."

por J. S.


"Una declaració responsable dels requisits tècnics de l?habitatge (canvi de finestres per millora de l'eficiència energètica)"

por C.


"Necessito un tècnic per fer els CEE inicial i final, la memòria i la tramitació del programa * per fer un canvi de finestres a casa meva. Es tracta d'un pis a Reus."

por A. G.


"Bon dia, Hem vist la convocatòria de les subvencions per a aïllaments tèrmics de la casa i, com que estem en procés de fer efectiu aquest aïllament, hem pensat que potser ens podríem acollir a la subvenció, però fa falta un informe tècnic d'eficiència energètica inicial i final, i una memòria. Voldríem saber quin seria el cost d'aquest tràmit i si ens podríeu assessorar sobre com podríem aïllar bé el nostre edifici. Vivim a la Móra (Carrer Alt Camp, **). He parlat per telèfon amb Meritxell. "

por J. M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza