CEE inicial, CEE final, memòria tècnica. Les obres inclouen plaques solars fotovoltaica ja instal·lades i la substitució de finestres que s'ha de fer.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: I. L.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Penedès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


CEE inicial, CEE final, memòria tècnica. Les obres inclouen plaques solars fotovoltaica ja instal·lades i la substitució de finestres que s'ha de fer.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Deseo solicitar subvención de Generalitat por mejoría eficacia energética. Preciso ayuda para realizar los trámites. Gracias. Un "

por M. G.


"Bon dia, Voldria ajuda en la tramitació de la documentació necessària per a accedir a la subvenció de fons next generation Estrena edifici per a canviar lalgunes finestres de casa i la caldera de la calefacció. Es al Pla de Santa Maria. Gràcies."

por r. v.


"Empresa per rehabilitació façanes i gestió o preparació de tota la documentació necessària per demanar subvenció fons next-generation. Millor contactar per correu donat que treballant, no atenc el telèfon. Gràcies."

por B. g.


"Per tal de formalitzar la Declaració responsable dels requisits tècnics del programa (subvenció Next Generation) Canvi recent de finestres, de fusta per PVC. "

por E.


"He de fer reformes a l'habitatge i voldria millorar l'eficiència energètica canviant portes i finestres que donen a l'exterior i instal.lar aerotèrmia pel que fa al menys a ACS. Voldria contactar amb professional per dur a terme els informes inicial i final de l'eficiència energètica de l'habitatge i si s'escau portar la tramitació davant l'organisme pertinent."

por I. M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza