CEE inicial, CEE final, memòria tècnica i declaració responsable. Programa *. Volem canviar les finestres de casa amb fons next generation. Casa adossada de ** anys.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: N. B.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Camp

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


CEE inicial, CEE final, memòria tècnica i declaració responsable. Programa *. Volem canviar les finestres de casa amb fons next generation. Casa adossada de ** anys.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Vol fer un canvi de finestres al seu habitatge al municipi de Sant Salvador (Comarruga) i demanar la subvenció del programa *. Cal fer CEE inicial i final, memòria tècnica i tràmit de subvenció. Trucar-lo si us plau directament"

por G. S.


"Estem realitzant una rehabilitació total en una casa entre mitgeres a Riudoms, i ens volem acollir a la subvenció, però busquem un tècnic que ens ho faci, tenim tots els documents. Necessitaríem preu. Moltes gràcies"

por J. G.


"Bon dia, Hem vist la convocatòria de les subvencions per a aïllaments tèrmics de la casa i, com que estem en procés de fer efectiu aquest aïllament, hem pensat que potser ens podríem acollir a la subvenció, però fa falta un informe tècnic d'eficiència energètica inicial i final, i una memòria. Voldríem saber quin seria el cost d'aquest tràmit i si ens podríeu assessorar sobre com podríem aïllar bé el nostre edifici. Vivim a la Móra (Carrer Alt Camp, **). He parlat per telèfon amb Meritxell. "

por J. M.


"Voldria demanar pressupost pel canvi de diverses finestres i una porta de balcó, amb un servei de gestió de la subvenció next generation"

por R.


"Necessito tramitar el programa * de la subvenció Next Generation (més certificat eficuéncia energética) amb les respectives declaracions responsables per la instal.lació de plaques solars en el meu domicili"

por I.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza