Estudi del projecte i viabilitat dels ajuts. Volem rehabilitar integralment un edifici vell en desús per a fer-ne * habitatges moders( i fer-ne la divisió horitzontal) . Tenim Llicència d'Obres. Com ho hem de fer per beneficiar-nos dels Fons Next Generation?

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: I. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Estudi del projecte i viabilitat dels ajuts. Volem rehabilitar integralment un edifici vell en desús per a fer-ne * habitatges moders( i fer-ne la divisió horitzontal) . Tenim Llicència d'Obres. Com ho hem de fer per beneficiar-nos dels Fons Next Generation?


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Buenos días; Solicito arquitecto técnico y presupuesto para tramitar subvenciones , para cambio de ventanas ( mejorar eficiencia energética), cambio de suelo y pintura en un apartamento de ** m*. ( Ruego comunicación inicial por correo electrónico) Gracias"

por B. C.


"Vull canviar les finestres d'un pis de Carrer August de Tarragona i necessito un tècnic que em faci el Certificats energètics, memòria i tramitació."

por M. T.


"Necessito renovar * finestres de un pis a Tarragona ciutat i tramitar la sol·licitud de l'ajuda del "Programa *: Ajuts a les actuacions de millora de l?eficiència energètica en habitatges"."

por S.


"Estem fent una reforma d?una casa unifamiliar en zona rural i volem demanar totes les ajudes possibles. Per això, voldria saber quin és el pressupost de la gestió així com una idea de quina seria la possible quantitat en ajudes que podria obtenir. Gràcies Marta"

por M.


"Estem buscant tècnics amb experiència en l'àmbit de la resolució DSO *** i ens han recomanat accedir a la cartera de serveis del Col·legi. La nostra ubicació és Marítima Residencial a Torredembarra, Tarragona. Si us plau no dubteu a contactar-nos per més detalls. Gràcies Cristina "

por C. M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza