Bon dia necessito orientacio per fer una rehabilitació integral d'un habitatge de **m* i pressupost del projecte i informació sobre les opcions. gràcies.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: O.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Camp

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Bon dia necessito orientacio per fer una rehabilitació integral d'un habitatge de **m* i pressupost del projecte i informació sobre les opcions. gràcies.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Vull que vingui un aparellador a revisar l'estat d'unes bigues a nivell estructural. Servei de direcció i assessorament d'obra"

por a.


"Voldria rehabilitar l'última planta d'una casa antiga, que són les golfes, per fer una planta habitable. També s'hauria de canviar la teulada. Més o menys són ** m quadrats."

por D. A.


"Habitatge unifamiliar amb esquerdes, problemàtica de terreny amb argiles expansives. Contractada empresa geotècnica per fer recolzament amb micros i injeccions de resines, PEM aprox *.***?. Ajuntament POBLA MONTORNES , sol·licita memòria tècnica i assumeix per fer intervenció. Us facilitaré la documentació relacionada. "

por j. r.


"Problema d'acústica a un pis del centre de Reus de **m* útils edificat al ****. El pis està en bones condicions però te un problema greu en quan als sorolls, se sent dels veins colidants i de sota (més greu), del carrer en menor mesura. Voldria saber el cost per reforma per tal d'aillar-ho acústicament. "

por T. M.


"Bona tarda, Necessito un director d'obres per a una ampliació d'uns ** metres quadrats d'un habitatge aïllat al Vendrell. Voldria que es posessin en contacte interessats per fer-me arribar un pressupost dels honoraris. "

por D. R.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza