Necessito l'informe pericial de l'estat d'un paviment a l'Ampolla

Solicitud de presupuesto Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona

Nombre: J. C.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Ebre

Categoría: Certificados e informes

Tipología: Informe pericial/Informes


Necessito l'informe pericial de l'estat d'un paviment a l'Ampolla


Otras solicitudes de presupuesto de Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona:

"COM ASSESSORS HEM DE TRAMITAR UNA HERÈNCIA AMB UNA DECLARACIÓ D'OBRA NOVA PREEXISTENT A ALTAFULLA SIUSPLAU, AMB CERTA URGÈNCIA, ELS * MESOS ACABEN EL *-*-**. NECESSITARIA PRESSUPOST. PER ALTRA BANDA PREGUNTO: SERIA POSSIBLE SI TENIM EL CERTIFICAT DE L'AJUNTAMENT PERTINENT FER NOMÉS EL TEMA DEL TOPÒGRAF PER A LA INSCRIPCIÓ REGISTRAL? ANEM PARLANT, GRÀCIES."

por L. H.


"Informe pericial sobre unes humitats en una casa que he comprat i que no eren visibles quan vaig anar a fer les visites. La casa està a Miravet, té uns *** metres quadrats en planta baixa + *. Està situada davant d'un mur de pedra que queda a tocar de la part de darrera de la casa."

por S.


"informe pericial problema con aire condicionado en vivienda"

por r. c.


"Informes estat locals comercials seguint el model disponible al Gabinet Tècnic del COAATT. Informe de * locals situats Eix Raval Robuster i Raval Sant Pere"

por C. B.


"Necessitaria un informe tècnic sobre l'estat del meu habitatge on es recolleixin totes les deficiències que presenta i (filtracions, etc) i valoració de les mateixes . Per poder acredita-ho davant del jutjat, prèvi a adjudicació de l'ús. Sóc propietària del ** % i desconec si podría obtenir una cèdula d'habitabilitat actualment. L'habitatge està situat al municipi de Perafort. M'urgeix el pressupost"

por Y. R.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza