informe patologies estructurals parking d'un bloc habitatges de ** places construit ****

Solicitud de presupuesto Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona

Nombre: g.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Penedès

Categoría: Certificados e informes

Tipología: Informe pericial/Informes


informe patologies estructurals parking d'un bloc habitatges de ** places construit ****


Otras solicitudes de presupuesto de Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona:

"Per el tancament de l'obra, una empreses que monta pladur vol un informe i valoració de la feina feta a l'obra"

por J. A.


"Peritaje para demanda judicial. sobre problemas con la fosa séptica. Desbordamiento de la misma. Un muro de carga con muchas fisuras o grietas"

por A. N.


"Bon dia! Vaig demanar finestres a una empresa. Es van fer i em van portar. Quan vam començar a instal·lar, vam descobrir que les finestres eren més petites del necessari. Va resultar que les dimensions es van prendre només des del costat de la façana. Ara hi ha una costura d'*-*,* cm al costat de la façana. Però al mateix temps hi ha una costura d'escuma de * cm a l'interior de l'habitació, l'empresa m'assegura que això és acceptable i que no han violat res. Però no estic d'acord amb això, perquè crec que tecnològicament això és incorrecte. Discutim i no podem estar d'acord. Estic buscant l'opinió d'experts sobre aquest tema."

por D.


"Inspecció vicis ocults per a possible reclamació. Pis antic sota coberta, ** m*, Altafulla, any construcció ****. Detectada filtració important d'aigua en dies de pluja en unió paret-finestral alumini *,**m x *,**m. Data Compra-venda ** juliol ****, antics propietaris informats a finals octubre, però silenci administratiu."

por A. M.


"Se requiere informe pericial para un empresa de montaje de fachada ventilada. ¡¡¡ Es urgente !!!"

por M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza