MCA 971 452 461   |   ZGZ 976 239 501   |   TGN 977 250 871

Redacció del llibre de l'edifici d'un edifici construït al 88. Contactar amb el sol·licitant

Solicitud de presupuesto Certificados e informes - Informe pericial en Tarragona

Nombre: E. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Camp

Categoría: Certificados e informes

Tipología: Informe pericial


Redacció del llibre de l'edifici d'un edifici construït al 88. Contactar amb el sol·licitant


Otras solicitudes de presupuesto de Certificados e informes - Informe pericial en Tarragona

"Bon dia, Estem realitzant projectes d'instal·lacions fotovoltaiques en cobertes industrials i, si bé tenim totalment desenvolupada la part tècnica elèctrica i mecànica de les instal·lacions, ens trobem amb la necessitat en un projecte que estem treballant actualment de justificar que els efectes de la instal·lació d'aquestes plaques sobre la coberta (sigui per la càrrega estàtica, uns 30kg/m2, que per l'acció del vent sobre una superfície d'instal·lació d'uns 3500m2). Per tot això, us agrairíem una proposta econòmica per la justificació. Ben cordialment, Solcam Energia S.L. www.solcam.es"

por J. G.

"Es requereix un informe pericial per un edifici de Calafell. S'han realitzat unes obres per a solucionar un problema d'humitats al garatge. L'informe haurà  de determinar si s'han fet les obres indicades al projecte i si son correctes"

por M. A.

"informe tecnic per la millora d'una rampa d'un garatge d'una planta"

por j. g.

"informe de obres realitzades a un pis de Barcelona"

por M. T.

"En el procés de realització d?unes obres de rehabilitació d?un edifici, hi ha discrepàncies amb les feines que inclou i no el pressupost inicial, les que s?han de fer no pressupostades, etc. La comunitat necessita un tècnic que els assessori i revisi la feina del constructor "

por M. R.

  ¿QUÉ NECESITAS?

  Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

  ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
  Caja Ingenieros
  Anunciado en:
  Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Mallorca, Tarragona y Zaragoza