Voldria reformar la casa de la meva àvia. Casa de poble entre mitgeres. Pràcticament no s'ha de tocar res de volumetria ni d'estructura. Si, s'hauria de fer una memoria valorada per sol·licitar la llicència d'obres corresponent.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: M. À.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Ribera d'Ebre

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Voldria reformar la casa de la meva àvia. Casa de poble entre mitgeres. Pràcticament no s'ha de tocar res de volumetria ni d'estructura. Si, s'hauria de fer una memoria valorada per sol·licitar la llicència d'obres corresponent.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Vull fer un estudi de rehabilitació energètica amb subvencions i el ITE d'una casa adosada a Reus."

por J. P.


"Hola, t'escric desde l'empresa Active. Som una constructora que realitza reformes de pisos i cases arreu de Catalunya. Estem buscant técnics que ens donguin suport per a fer visites dels actius, ja siguin visites inicials per a fer el pressupost de l'actuació, com visites de seguiment d'aquelles reformes que estan en procés. Si t'nteressa col·laborar amb nosaltres, siusplau escriume un e-mail amb el teu número de telefon i et trucarem per a comentar més en detall. Gràcies i "

por F.


"Hola, volem dur a terme un projecte de canvi d'ús d'un local comercial, per convertir-ho en * habitatges. Gràcies per avançat."

por J. C.


"Reforç de vigues de formigo"

por R. R.


"Es tracta de la rehabilitació d'un xalet de segona residència d'estiu a la urb. * cales de l'ametlla de Mar. Pressupost reduït. La intenció és rehabilitar l'habitatge i la parcel.la que té piscina i jardí, perqué es troba en males condicions per desús."

por M. G.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza