Inspecció tècnica d'una habitatge unifamiliar a Altafulla

Solicitud de presupuesto Certificados e informes - Inspección Técnica de Edificios/IEE en Tarragona

Nombre: A. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Certificados e informes

Tipología: Inspección Técnica de Edificios/IEE


Inspecció tècnica d'una habitatge unifamiliar a Altafulla


Otras solicitudes de presupuesto de Certificados e informes - Inspección Técnica de Edificios/IEE en Tarragona:

"Ens cal la Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE). Correspon a un pis situat a Alcover, Té uns ** anys però ha estat força reformat, Hem rebut una carta que ens demana la certificació. Esperem les seves notícies."

por M.


"Estamos interesados en comprar una vivienda adosada en Altafulla. Necesitaríamos un profesional que hiciese una visita con nosotros a la casa para inspeccionarla, decirnos si hay algún defecto... Tendríamos pensado hacer alguna reforma que implicaría tirar alguna pared y necesitaríamos que nos dijese si la reforma es factible, "

por N.


"Tenim una casa a Salomó d'uns *** anys d'antiguitat. Des de fa ** anys que no hi viu ningú i hi han començat a aparèixer goteres i alguna esquerda. També hi ha una biga a la teulada que ha caigut una mica però que s'aguanta perquè està al damunt d'un marc d'una finestra. El que necessitaria seria que algú fes un estudi i em digués què necessito fer per mantenir la casa en bon estat. "

por M. D.


"L'informe ITE d'un edifici que consta de tres habitatges que tenen més de ** anys. Està situat a l'Av. Lluís Companys,* ; ***** El Perelló"

por M. C.


"Pressupost per a fer la ITE d'un edifici de * habitatges i * local"

por A.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza