Reparació estructura formigo armat deteriodada per arrovellament. * Estructures horitzontals de * a * metres, * columna.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: R. S.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Penedès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Reparació estructura formigo armat deteriodada per arrovellament. * Estructures horitzontals de * a * metres, * columna.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Bona tarda, Necessito un director d'obres per a una ampliació d'uns ** metres quadrats d'un habitatge aïllat al Vendrell. Voldria que es posessin en contacte interessats per fer-me arribar un pressupost dels honoraris. "

por D. R.


"Necesitaría posar una base de ciment per posar rachola a un jardí que tinc de ** m*. I picar rachola existent **m* i unificar pósant rachola a la terrasa completa. "

por M. C.


"Necessitaria un tècnic per la redacció del projecte i estudi de viabilitat de les obres en un edifici. Son dues cases antigues en una, connectades, amb garaig, primera planta, segona planta. Voldria buidar la casa mantenint les parets al carrer i fer dues plantes amb unes escales amplies i ascensor probablement. Meitat teulada retirar-la i fer una terrassa probablement. Les dues plantes voldria no posar-hi distribució, únicament tenir el pis preparat per bany i cuina. "

por M.


"Rehabilitació d’una coberta en un habitatge unifamiliar entre mitgeres. L’habitatge es troba emplaçat a la localitat de Santes Creus (Alt Camp). Es tracta d’un edifici de planta baixa + * plantes destinat a vivenda unifamiliar. La coberta a reparar és del tipus inclinada, de uns *** m**, sense cap cos sortint ni iluminació natural."

por G. S.


"REPARAR GOTERA EN EL TERRADO DE LA CASA YA QUE HAY HUMEDADES EN EL TECHO DEL COMEDOR"

por O. P.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza