Buenas tardes , voy a rehabilitar el tejado de mi casa y necesito saber honorarios de un técnico para tramitar toda la documentación relativa a la solicitud de la subvención por rehabilitación energética. Un

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: j. l.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Zona Inca

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Buenas tardes , voy a rehabilitar el tejado de mi casa y necesito saber honorarios de un técnico para tramitar toda la documentación relativa a la solicitud de la subvención por rehabilitación energética. Un


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"M'agradaria rebre informació i pressupost d'un projecte de rehabilitació energètica d'un habitatge unifamiliar de les següents característiques: Una sola planta d'uns ***m* + garatge de **m* Certificat eficiència energètica D M'agradaria optar a les subvencions de Rehabilitació energètica i que el projecte de reforma inclogui (de forma flexible deixant-me assessorar pels professionales) trasdossats interiors per aïllar parets i sostre, canvi de finestres i plaques solars. "

por M. S.


"Hola, He de fer la teulada nova de casa meva, incloent un aïllament i pel que me varen dir, tot això és subvencionable. Per tant, necessitaria tramitar la subvenció de Next Generation i la certificació energètica. Apart de la teulada, l'any passat vaig instal.lar una estufa de pellets, que crec que també se pot incloure dins el projecte. Gràcies, "

por A. C.


"Hola, Per tal de poder optar a les subvencions Next Generation (programa *) degut a unes actuacions que he de realitzar a casa meva, necessitaria tenir el certificat d'eficiència energètica corresponent. Gràcies,"

por A. C.


"Necessito: Certificat d'eficiència energética de l'habitatge existent en l'estat inicial. Certificat d'eficiència energètica de l'habitatge que inclogui les actuacions previstes. Per programa d'ajudes numero * per una vivenda. si necessitau més informació no dubteu en demanar-la. Gracies "

por J. R.


"cambiar las ventanas y corredera por PVC para mejora eficiencia energetica y acustica"

por M. E.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza