MCA 971 452 461   |   ZGZ 976 239 501   |   TGN 977 250 871

Directorio de profesionales

Cristina Roselló Sans

GESTIO INTEGRAL D'OBRA NOVA I REHABILITACIÓ


( Colegiado nº 1365 )
Campos de especialización:

Área de actuación:

Descripción:

DIRECTORA TECNICA I GERENT D'ARQUIMASA, EMPRESA DE 15 ANYS D'EXPERIENCIA, DEDICADA A L'ARQUITECTURA EN GENERAL, ENGINYERIA I EXECUCIÓ D'OBRES. TREBALLEM EN COLABORACIÓ AMB DIFERENTS PROFESSIONALS DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ, EN LA VESSANT TÈCNICA I TAMBÉ LA CONSTRUCTIVA. REALITZEM ENCARREGS DE TOTES LES TIPOLOGIES (OBRA NOVA, REFORMES PARCIALS I INTEGRALS, HABITATGES, INDUSTRIES, TREBALLS I DOCUMENTACIÓ TECNICS, ENCARREGS GLOBALS D'EXECUCIÓ D'OBRA I PROJECT MANAGER) I DE DIFERENTS TIPUS DE DIFICULTAT I PRESSUPOST . OBRA DE PETIT I GRAN VOLUM. REALITZEM PRESSUPOSTOS SENSE CAP TIPUS DE COMPROMÍS, AMB LA REALITZACIÓ DE PROPOSTES I PERSPECTIVES EN 3D.

Formación:

-ARQUITECTURA TÈCNICA -EUPB BARCELONA- -POST GRAU I ESPECIALITZACIÓ- EN REHABILITACIO DE PATOLOGIES EN EDIFICIS- EUPB -FORMACIÓ EN DISSENY D'INTERIORS -ESDI- -FORMACIÓ EN GESTIÓ D'OBRA (PRESSUPOSTOS D'OBRA, EXECUCIÓ, CORDINACIÓ INDUSTRIALS..) -CURS D'ENGINYERIA PER OBRES , REFORMES I MANTENIMENT INDUSTRIALS. -FORMACIÓ DE TAXADORA PER EMPRESA PRIVADA -DOMINI DE DIFERENTS PROGRAMES DE DIBUIX TECNIC I SISTEMA OPERATIU.

Obras realizadas
Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Mallorca, Tarragona y Zaragoza