Aparicion de grietas en tabiques en unifamiliar adosada en Altafulla edificio de mas de ** años

Solicitud de presupuesto Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona

Nombre: A. z.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Certificados e informes

Tipología: Informe pericial/Informes


Aparicion de grietas en tabiques en unifamiliar adosada en Altafulla edificio de mas de ** años


Otras solicitudes de presupuesto de Certificados e informes - Informe pericial/Informes en Tarragona:

"Bon dia! Vaig demanar finestres a una empresa. Es van fer i em van portar. Quan vam començar a instal·lar, vam descobrir que les finestres eren més petites del necessari. Va resultar que les dimensions es van prendre només des del costat de la façana. Ara hi ha una costura d'*-*,* cm al costat de la façana. Però al mateix temps hi ha una costura d'escuma de * cm a l'interior de l'habitació, l'empresa m'assegura que això és acceptable i que no han violat res. Però no estic d'acord amb això, perquè crec que tecnològicament això és incorrecte. Discutim i no podem estar d'acord. Estic buscant l'opinió d'experts sobre aquest tema."

por D.


"us contacto ja que necessitem fer un informe sobre unes humitats que tenim a la nostra seu de Tarragona i qui seria el responsable (comunitat de veïns o nosaltres). Si podeu passar el meu contacte a algun dels vostres col·legiats de Tarragona en parlem en més detall del tema, ja que tenim un informe de la comunitat de veïns que li faria arribar. Moltes gràcies"

por A. D.


"Buenos días. Hemos montado un parque de Calistenia. Para poder montar-lo la administración nos pide un certificado conforme está todo correcto. Para más información pueden llamar-me."

por M. A.


"Es sol·licita PAE, pla especial urbanístic, segons article ** del Decret **/****, per la instal·lació de ** plaques solars que ocupen uns ** m* en terreny rústic per abastament d?una masia. "

por C. A.


"Obres de millora de l'eficiència energètica d'un habitatge de Vallmoll. La propietat necessita un tècnic que gestioni tot el tràmit. Estudi de possibilitats de millora, proposta, obres de millora i sol·licitud de l'ajut a ICAEN . Es tracta dels ajuts PREE ****"

por P. P.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza