CEE inicial, CEE final, memòria tècnica. Les obres inclouen plaques solars fotovoltaica ja instal·lades i la substitució de finestres que s'ha de fer.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: I. L.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Penedès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


CEE inicial, CEE final, memòria tècnica. Les obres inclouen plaques solars fotovoltaica ja instal·lades i la substitució de finestres que s'ha de fer.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Bon dia, Us escrivim ja que tenim ganes de començar a fer millores d'eficiència energètica a la casa que tenim a Ulldemolins. És una casa antiga i gran que es troba al poble, de moment només té llar de foc oberta. La idea seria millorar l'aïllament i col·locar algun sistema de calefacció (llenya o solar si possible). Ens han parlar de vàries subvencions a les quals podriem optar, però primer necessitem el CEE. Moltes gràcies, Montserrat"

por M.


"Certificat energètic per canviar finestres Demà subvencions Next genereixon"

por J. G.


"Vull fer un canvi de finestres al meu domicili, en un pis de Santa Salvador (El vendrell) i cal fer memòria, certificats i ajudar amb el tràmit així com l'assessorament per triar les finestres que puguin complir amb les exigencien per cobrar la subvenció."

por G. S.


"Habitatge unifamiliar a Tarragona. Any de construcció ****. Vull fer una intervenció de millora al meu habitatge i em trobo a la fase O, a l'inici del tràmit::Reunió amb el client ; Visita comprovació estat de l?edifici: Estudi previ amb simulador de les possibles millores.; Verificació si existeix la ITE Informe amb possiblilitats de millores, quanties subvencionables orientatives, pressupost oritentatiu de les obres "

por M. R.


"presupuesto para cambiar ventanas (* + * puerta de balcon) en mi piso (av andorra tarragona) y tramitacion ayudas next generation EU"

por i. b.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza