Pressupost i projecte per la canalització de l?aigua de boca del carrer al Mas (+/- *** mt), assentament a llarg del camí de pas i canalització d?aigua de pou per a rec.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: X. R.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Priorat

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Pressupost i projecte per la canalització de l?aigua de boca del carrer al Mas (+/- *** mt), assentament a llarg del camí de pas i canalització d?aigua de pou per a rec.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Voldria reformar la casa de la meva àvia. Casa de poble entre mitgeres. Pràcticament no s'ha de tocar res de volumetria ni d'estructura. Si, s'hauria de fer una memoria valorada per sol·licitar la llicència d'obres corresponent. "

por M. À.


"Necessito treure l'estucat de les parets d'una casa d'uns **m* (excloent els lavabos i cuina) i després pintar les parets"

por A.


"Projecte (o memòria) i direcció de rehabilitació de façana a Tarrgona. Trucar a la propietat per a concretar les feines a pressupostar"

por J. V.


"Habitatge unifamiliar amb esquerdes, problemàtica de terreny amb argiles expansives. Contractada empresa geotècnica per fer recolzament amb micros i injeccions de resines, PEM aprox *.***?. Ajuntament POBLA MONTORNES , sol·licita memòria tècnica i assumeix per fer intervenció. Us facilitaré la documentació relacionada. "

por j. r.


"Hem comprat una casa de poble entre mitgeres i necessita una rehabilitació integral. Els seus anteriors propietaris ja la van començar fa més de * anys, però no la van acabar (van tirar a terra parets, cuina, lavabos, etc.). En aquesta rehabilitació van tirar a terra la meitat del terra de la *a planta i el van fer de nou, però encara quedaria fer l'altra meitat (i no sabem si també caldria fer-ho amb les altres plantes). Suposem que si van començar a fer això és perquè els fonaments estan en bo"

por C. R.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza