Voldria demanar subvenció per millorar l?eficiència energètica del meu pis. Es tracta d'una vivenda de més de ** anys i amb tancaments de fusta sense aillament. A Creixell.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: C. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Voldria demanar subvenció per millorar l?eficiència energètica del meu pis. Es tracta d'una vivenda de més de ** anys i amb tancaments de fusta sense aillament. A Creixell.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"bon dia, Volem fer obres d'aïllament parets i sostre de l'habitatge i volem acollir-nos a la subvenció NEXT GENERATION. Necessitem tècnic que es faci certificats. Moltes gràcies,Esther"

por E.


"Bon dia, Us escrivim ja que tenim ganes de començar a fer millores d'eficiència energètica a la casa que tenim a Ulldemolins. És una casa antiga i gran que es troba al poble, de moment només té llar de foc oberta. La idea seria millorar l'aïllament i col·locar algun sistema de calefacció (llenya o solar si possible). Ens han parlar de vàries subvencions a les quals podriem optar, però primer necessitem el CEE. Moltes gràcies, Montserrat"

por M.


"Bon dia, Voldria ajuda en la tramitació de la documentació necessària per a accedir a la subvenció de fons next generation per a canviar les finestres de casa. Sería a Barcelona ciutat. Gracies Silvia"

por S.


"Bon dia, Hem vist la convocatòria de les subvencions per a aïllaments tèrmics de la casa i, com que estem en procés de fer efectiu aquest aïllament, hem pensat que potser ens podríem acollir a la subvenció, però fa falta un informe tècnic d'eficiència energètica inicial i final, i una memòria. Voldríem saber quin seria el cost d'aquest tràmit i si ens podríeu assessorar sobre com podríem aïllar bé el nostre edifici. Vivim a la Móra (Carrer Alt Camp, **). He parlat per telèfon amb Meritxell. "

por J. M.


"Deseo solicitar subvención de Generalitat por mejoría eficacia energética. Preciso ayuda para realizar los trámites. Gracias. Un "

por M. G.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza