Programa * cambio de ventanas. CEE inicial y CEE final. Memòria técnica de los trabajos y declaración responsable del trámite

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: C. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Programa * cambio de ventanas. CEE inicial y CEE final. Memòria técnica de los trabajos y declaración responsable del trámite


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Queria reformar una vivienda unifamiliar ubicada en La bisbal del penedes. La reforma la haria para la mejora energetica de la vivienda. Me gustaria que me gestionaran cualquier posible subvencion aplicable a la reforma. Gracias"

por J. A.


"Tramaitacio completa ajuda substitucio finestres , obra ja realitzada "

por M.


"Elaboración de libro de edificio como paso previo a la solicitud de Subvencion Next Generation para mejoras en eficiencia energetica"

por S. S.


"CEE inicial, CEE final, Memòria tècnica, tràmit de sol·licitud del programa *. Es tracta d'un habitatge d'ins un bloc, a Cambrils"

por J. T.


"Benvolguts/des, Soc copropietari d'una masia a L'Ampolla, i hi visc. La teulada de tota la masia està greument afectada i té forats i infiltracions. A més, les finestres no són bones aïllants i s'haurien de canviar, i segons el preu final ens plantejaríem posar plaques solars per millorar l'eficiència energètica de la casa. La casa no disposa de cèdula d'habitabilitat i molt menys de certificat energètic. Ens agradaria trobar un/a tècnic/a que ens faci el llibre d'edifici a través del programa * dels fons Next Generation i ens acompanyi en el procés de rehabilitació sol·licitant el programa * (o si no pot ser el *) per poder recuperar el patrimoni local i familiar, ja que fins ara no hem tingut l'oportunitat ni capacitat econòmica per a reformar-la, però amb aquestes ajudes hem decidit fer un pas endavant. Resto a la vostra disposició per qualsevol dubte. Albert Pahissa"

por A. P.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza