ZGZ 976 239 501   |   TGN 977 250 871

Orlando Rubio Llaneza
Flavus Serveis per la Construcció

Colegiado 1287

o.rubio@flavus.es
620816522
Obras realizadas
Perfil del profesional
Campos de especialización:
Cédula de habitabilidad , Certificado Eficiencia Energética , Inspección Técnica de Edificios/IEE , Informe pericial , Vivienda , Casa , Comunidad de Propietarios/Accesibilidad , Tasaciones , Cocina , Baño

Área de actuación:
Tarragonès , Baix Camp , Alt Camp , Priorat , Conca de Barberà

Descripción:

Som un interlocutor competent per tota clase de projectes de construcció. Conegui millor els avantatges del nostre estudi. Experiència i competència són els valors del nostre estudi, estem a la seva disposició per escoltar-lo i fer créixer allò que vol fer realitat. Estudiar el seu projecte amb els materials mes innovadors, amb els millors sistemes constructius, amb les instal·lacions mes intel·ligents i mes ecoeficients, i amb el màxim estalvi energètic. Tot això sense oblidar que ens adaptem.

Formación:

FLAVUS es un estudi d'enginyeria de la construcció establert a Tarragona format per arquitectes tècnics. Hem aprofitat tots aquests anys del "boom" immobiliari a la província i al pais per formar-nos com a tècnics i com a gestors, i ara dedicarem els millors anys de les nostres vides a fer el que ens agrada, aplicar tot aquest coneixement a fer realitats les propostes i projectes de la gent.

Contacto
¿Tienes alguna pregunta?

o.rubio@flavus.es

620816522
Redes Sociales