ZGZ 976 239 501   |   TGN 977 250 871

Cristina Roselló Sans
GESTIO INTEGRAL D'OBRA NOVA I REHABILITACIÓ

Colegiado 1365

arquimasa.arquitectura@gmail.com
679625017
Obras realizadas
Perfil del profesional
Campos de especialización:
Vivienda , Casa , Almacén/naves , Piscina , Comunidad de Propietarios/Accesibilidad , Locales comerciales y oficinas , Certificado Eficiencia Energética , Inspección Técnica de Edificios/IEE , Cédula de habitabilidad , Almacén/Naves

Área de actuación:
Conca de Barberà , Baix Camp , Alt Camp , Tarragonès , Priorat

Descripción:
DIRECTORA TECNICA I GERENT D'ARQUIMASA, EMPRESA DE 15 ANYS D'EXPERIENCIA, DEDICADA A L'ARQUITECTURA EN GENERAL, ENGINYERIA I EXECUCIÓ D'OBRES. TREBALLEM EN COLABORACIÓ AMB DIFERENTS PROFESSIONALS DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ, EN LA VESSANT TÈCNICA I TAMBÉ LA CONSTRUCTIVA. REALITZEM ENCARREGS DE TOTES LES TIPOLOGIES (OBRA NOVA, REFORMES PARCIALS I INTEGRALS, HABITATGES, INDUSTRIES, TREBALLS I DOCUMENTACIÓ TECNICS, ENCARREGS GLOBALS D'EXECUCIÓ D'OBRA I PROJECT MANAGER) I DE DIFERENTS TIPUS DE DIFICULTAT I PRESSUPOST . OBRA DE PETIT I GRAN VOLUM. REALITZEM PRESSUPOSTOS SENSE CAP TIPUS DE COMPROMÍS, AMB LA REALITZACIÓ DE PROPOSTES I PERSPECTIVES EN 3D.
Formación:
-ARQUITECTURA TÈCNICA -EUPB BARCELONA- -POST GRAU I ESPECIALITZACIÓ- EN REHABILITACIO DE PATOLOGIES EN EDIFICIS- EUPB -FORMACIÓ EN DISSENY D'INTERIORS -ESDI- -FORMACIÓ EN GESTIÓ D'OBRA (PRESSUPOSTOS D'OBRA, EXECUCIÓ, CORDINACIÓ INDUSTRIALS..) -CURS D'ENGINYERIA PER OBRES , REFORMES I MANTENIMENT INDUSTRIALS. -FORMACIÓ DE TAXADORA PER EMPRESA PRIVADA -DOMINI DE DIFERENTS PROGRAMES DE DIBUIX TECNIC I SISTEMA OPERATIU.
Contacto
¿Tienes alguna pregunta?

arquimasa.arquitectura@gmail.com

679625017
Redes Sociales